Beoordelingen van Lotus Corner Barendrecht

Recente recensies van Lotus Corner Barendrecht

4 sterren na 132 reviews

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig en zijn altijd enorm tevreden. Alles is enorm lekker, zowel de sushi als de Chinese gerechten. Super!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker,op tijd ook.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia kip wat veel te peperig. Bezorging was netjes

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zo als altijd. Geen klachten

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service en kwaliteit van hoog niveau

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwalitatief heel goed. Helaas was het lauw. Slappe, weke loempia!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Lotus Corner stipte bezorging en een heerlijke maaltijd. Kwaliteit staat hoog in t vaandel. Top!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd echt lekker! Helaas duurde het op een zondagavond meer dan vijf kwartier tot we het eten hadden.. dat was mij toch wel net iets te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgservice en kwaliteit uitstekend.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Wel gek dat er €0,05 wordt berekend voor een plastictas terwijl het in een papierentas zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aanrader..lekker gegeten

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen vulling in de Pangsit Goreng, is dat altijd zo?

Reactie van Lotus Corner:Geachte heer/mevrouw, zo hoort de pangsit goreng te zijn :)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is lekker. Sushi, nasi, enzovoort

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima verzorgd. warme en koude gerechten gescheiden en netjes verpakt. Vriendelijke en stipte bezorging

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima en de brengservice is eveneens prima.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel...

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van prima kwaliteit en de bezorging was ook stipt op tijd.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering van de bestelling. Prima kwaliteit van het bestelde eten. We hebben er lekker van gesmuld. Flensjes met pekingeend, heerlijk....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijd klopte niet, was 20 minuten later dan toegezegd bakje soya saus had niet goed dicht gezeten en zat door hele tas verspreid sushi zelf was lekker!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang al het eten was erg lauw al kortom niet wat we gewend waren

, 20-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas het verkeerde gerecht ontvangen. Ik had babi pangang spek besteld en ik kreeg babi pangang.. Dat was wel een teleurstelling .Dus er gaat iets mis met het lezen van de bestelling. Overigens is het eten wel smaakvol. Verder is het wel aan de dure kant..

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk gemaakt netjes op tijd toppp

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 30 minuten thuis, heerlijk qua temperatuur en smaak. Echt een aanrader.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben sushi besteld, was erg lekker . En vlot thuis bezorgd.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima lekker chinees Bezorging prima op de afgesproken tijd

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen al bijna 2 jaar wekelijks eten, dus het bevalt ons goed. Alles zonder champignons lukte gisteren niet

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld bij Mikaku

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten van hoge kwaliteit waarbij ook de bezorging en snelheid hiervan erg goed was. De menukaart is uitgebreid genoeg en net wat meer wat je kan verwachten. Voor mij geen ander dan Lotus.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging supersnel. Bovendien vind ik het heel prettig dat ik meteen online kan betalen. Dit is een stuk veiliger voor de bezorgers.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ... duurde even..maar tot volgende keer

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was op tijd en goed warm

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, zoals gewoonlijk was het eten smakelijk en prima verzorgd. Alleen jammer dat deze keer de koude en warme gerechten in een verpakking zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en snel bezorgd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi smaakte naar witte rijst en zat totaal geen smaak aan.Er moet aan nasi een lekkere smaak aan zitten . Bezorging 20 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een drukke zondag binnen 40 minuten bezorgd! Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg in de middag een bestelling via internet geplaatst voor om 17:00 uur te bezorgen. 17:20 uur, nog niemand. Dus ik heb gebeld, Ja hij is onderweg werd er gezegd. Geen sorry niks. En even later kwam de bezorger aan. Het was een vriendelijke jongen, maar ook hij zei helaas geen sorry. Jammer, gemiste kans...

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pangang en ajam pangang besteld..heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi prima, helaas was de sushi met rauwe vis niet apart verpakt, terwijl ik hier nadrukkelijk om gevraagd had.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer uitstekend. Helaas vergeten ze soms de internet bestellingen te checken en moet je eerst bellen voordat ze dat doorhebben. Dat is erg jammer.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tomatensoep heerlijk, rest vlak van smaak. Bij rijsttafel hoorde kroepoek, maar zat er niet bij.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, de bijgerechten (champignons en inktvisringen) waren koud! Ook jammer dat de geflambeerde sushi niet werd beschreven als sushi met kaas.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur gewacht op mijn bestelling. Uiteindelijk na gebeld te hebben is de bestelling bezorgd. Ondanks ik het eten erg lekker vind was het lauw/koud geworden.

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Eerste keer dat wij hier bestelden en zeer tevreden over de gerechten en smaken! Er zaten alleen geen boontjes in de ‘sajor boontjes’... Alleen kool en een verdwaald stukje peen. De bezorging duurde heel lang. De door het restaurant gegeven indicatie bedroeg een half uur maar we hebben vijf kwartier gewacht. Vervolgens rekende de bezorger meer dan de rekening. Verwarrend, maar we betaalden uiteindelijk het bedrag van de rekening die ons toegestuurd was.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Ga zo door

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vers en goed verzorgd. In ongeveer 20 minuten bezorgd op dinsdagavond.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had dit besteld voor zondag as, en het duidelijk als opmerking vermeld, maar het is niet goed doorgekomen.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi die netjes op tijd bezorgd word. Je kan zelf aangeven hoe laat dus dat is super handig!!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel gemaakt, maar de sushi was vrij smakeloos. Vorige keer was het veel lekkerder. Twijfel of ik in de toekomst weer ga bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd! Super service en heerlijk gegeten!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.15 uur bestelling doorgegeven en gevraagd dit om 17.45 te bezorgen maar werd pas om 18.15 bezorgd.Eten was heerlijk maar beetje lauw

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, heerlijk eten. Maandmenu A is een aanrader!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk bestellen en snel geleverd

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een verjaardagscadeautje voor mijn moeder want ze werd 70 jaar. Ik heb het vanuit Zierikzee besteld naar mijn moeder in Barendrecht. Maar het eten was niet warm en de sauzen waren in elkaar overgelopen. Jammer dat het zo heb moeten gebeuren. Je mag haast dezelfde maaltijd opnieuw gratis bezorgen en dan wel goed.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

De bezorging was een half uur te laat! Dit vonden we echt heel vervelend. Moesten hierdoor snel onze verjaardags eten met ouders snel eten. Omdat we ook nog naar een condoleance moesten. En die ervaring heb ik nu voor de 2e keer. 1 x zou ik het om 18.00uur afhalen. Toen moest er ook nog aan begonnen worden. Ben er nu wel een beetje klaar mee!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Via website besteld. Bij aankomst maar even gewacht. Eten was lekker. Voor herhaling vatbaar !

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel wat meer vlees in de nassi en meer garnalen in de mihoen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer simpele manier om online een bestelling te plaatsen en meteen te betalen. Dit voorkomt dat de bezorgers grote sommen geld bij zich hebben. Precies op tijd bezorgd en uitstekende kwaliteit. Ook de bezorger was keurig netjes. Alles bij elkaar een heel goed systeem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten viel tegen. Waterige saus van de Babi Pangang alsook bij de Foo Yong Hai. Bami en mihoen was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Was goed. Maar helaas 1 bami te weinig. Had ik het daar maar gecontroleerd

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes optijd. Vleesgerecht vind ik wat prijzig Loempia was te peperig qua smaak en daardoor ook flauw .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goed verzorgd

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker,maar jammer dat de loempia's uit elkaar waren gevallen en de saus van de babi pangang door de hele tas zat

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren vergeten op hun website naar bestellingen te kijken terwijl ik vroeg in de middag de bestelling bevestigde. Het was ook niet lekker!!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, zoals altijd.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was niet conform de bestelling. De bezorger was wel vriendelijk. De kwaliteit van de sushi was slecht. Het was niet vers. Voor ons zal dit bij een eenmalige bestelling blijven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer niet goed gegaan, er zat geen kroepoek bij en 2xbami in plaats van 1 nasi en 1 bami.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en erg vriendelijke, nette en correcte bezorger! Het eten is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en warme maaltijd! We hebben lekker gegeten. Keurig verpakt en optijd gebracht.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gevraagt om17.00.Dat is bevestigt Toch 25 minuten te laat. De bezorger vertelde dat hij pas om 17.00 begon. Ik woon op een kleine 5 minuten van het restaurant.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgend afspraak op tijd thuisbezorgt en alles prima in orde, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indonesische rijsttafel besteld. Kwaliteit was onvoldoende. Slecht varkensvlees.(gehele bak weggegooid). Groente (kool) kwam niet erg appetijtelijk over. Gevogelte was niet lekke. Gestoofd rundvlees was prima. Gebakken banaan was ook prima. Kwaliteit van Mikaku is erg wisselend.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd prima verzorgde maaltijd en een stipte bezorging. Top adresje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en lekker gegeten, een aanrader.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind de kwaliteit erg wisselend. Soms top en soms middelmatig.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd, gerechten heerlijk en goed op temperatuur. Een echte aanrader!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, levering op tijd en super vriendelijk!

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle en nette bezorging en we hebben lekker gegeten.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is altijd netjes op de aangegeven tijd bij ons! Super goed geregeld en wederom weer heerlijk gegeten

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed en heerlijk warm en prachtig op tijd. Echt super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw. Saté was droog. Vlees was redelijk. Kroepoek had een vreemde smaak. Nasi en bami had weinig smaak. Foe Yong hai was redelijk. Jammer hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, vlotte bezorging. Een aanrader!!

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud (spek van binnen ) Half uur later als dat ik ingetikt had bezorgd en de sushi erg klein van stuk !!

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zeer teleurgesteld ik de kwaliteit en hoeveelheid. Het was zelfs zo erg dat de kat de Zalm Sashimi niet wilde hebben. Hij rook niet fris en die hebben we dan ook weggegooid. Maar ook de hoeveelheid was onder de maat. Voor dat bedrag verwacht ik een grotere hoeveelheid dan we hebben gekregen.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd Goede kwaliteit

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten een half uur te laat en geen chop sticks erbij geleverd bij de sushi.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom bijna uur wachten. Gelekte soep en sambal in de bestelling.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen en heel snel geleverd. Goed eten. Lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld snelkr levering prins smaak mag alleen wat meer saus bij de babi pangang

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde alles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig. Zijn al jaren klant. Altijd prima! Laatste 2 keer weinig groente , vlees in de nasi en bami. Jammer!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging op tijd. Maar deksel van het bakje soep zat er niet goed op waardoor de soep in het plastic tasje zat ipv in het bakje. Alle andere bakken zaten dus ook onder de soep. Gebeld, nieuwe soep bezorgd. Later kwamen we erachter (waren bijna klaar met eten) dat er 1 gerechtje ontbrak. Jammer. Niet meer gebeld want al klaar met eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en complete levering waardoor alles nog heerlijk warm was. Vriendelijke jongeman die de bestelling kwam afleveren.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima Chinees eten en bezorging snel. We zijn zeer tevreden.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer als van ouds , top! +Netjes op tijd bezorgd! +Alles goed warm. +Saté&satésaus super goed +al meer dan 25 jaar tevreden met Lotus Corner!

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een mini rijsttafel besteld. Normaal als we in het restaurant sushi en de chin. gerechten eten is de kwaliteit goed. Bij de rijsttafel was de sate droog, de foe yong hai flauw, het deeg van de kou lou kai smaakte alsof deze niet gaar was, de saus van de babi pangang heel dun (normaal dik en smaakvol) het vlees van de daging taai en de pisang zeer bleek. Dit was dus helaas een erg slechte maaltijd terwijl we van Lotus veel beter gewend zijn.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super! De bezorging was vlug en alles was netjes verpakt. Zeer tevreden!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en volgens tijdschema netjes bezorgd

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel ontzettend jammer dat voor de tweede keer de bestelling via de site verkeerd/anders aankomt bij het restaurant.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel en vlot bezorgd, eten was goed van kwaliteit en goed warm! Zeker een aanrader, wij zullen zeker nog s bestellen!

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren dik tevreden